Önfejlesztés, könyvajánló

Az önfejlesztés számomra egy út, egy folyamat. Nem egyik pillanatról a másikra történik meg. Apró lépések, melyekkel önmagam legjobbját hozom elő MAGamból. Nem a tökéletesség a cél, hanem, hogy jól érezzem magam a bőrömben, feladjam a korlátaimat, melyek akadályoznak célom elérésében. Ez mindenkinél más. Máshonnan indultunk, másfajta neveltetésben részesültünk más az élettörténetünk. Mégis egyek vagyunk, fejlődni szeretnénk, tanulni magunktól és egymástól.

Az önfejlsztés nem feltétlen egy-egy  inspiráló, lélekemelő könyv elolvasása miatt fog végbemenni, mégis vannak olyan történetek, melyek hatást gyakorolnak személyiségünkre. Az is lehet, hogy abból a célból íródott meg, hogy örömet okozzon, mosolyt csaljon az arcodra vagy segítsen átlendíteni egy-egy döcögősebb élethelyzeten. 

Ha Neked is van olyan könyved, amit szívesen ajánlasz másoknak oszd meg velünk. Kövess be Facebookon és Instán.

Richard Bach :Jonathan, ​a sirály 

"Jonathan nem hétköznapi sirály: a repülést nem a túlélés eszközének, hanem az önismeret útjának, az igazi szabadság kulcsának tekinti. Szokványostól eltérő életútja, mely eleinte megbotránkoztatást vált ki a közösség tagjaiból, egyre több sirály elé állít követendő példát. Jonathan szívhez szóló története természetesen az emberi kiteljesedés lelkesítő parabolája."