Női ciklust támogató illóolajok

Helichrysum
Cinnamon Bark
(fahéj)
Levendula
Ylang Ylang
Cypress
Gyömbér
Clary Sage
Dragon Time
Lady Sclareol
Fennel
Endoflex
Progressence Phyto Plus

🌺Helichrysum: Ha menstruációd során intenzív görcsöktől szenvedsz, a Helichrysum illóolaj lehet az új legjobb barátod. Ennek az illóolajnak számos terápiás tulajdonsága van, beleértve az izomgörcsök enyhítését. Ez segíthet a PMS-görcsökben, valamint a székrekedéssel vagy hasmenéssel járó emésztőrendszeri görcsökben is, amelyek kísérhetik a menstruációt.

🌺Cinnamon Bark(fahéj): Tanulmányok azt mutatják, hogy a fahéj kéreg illóolaja enyhe melegítő hatása megkönnyítheti az időszaki görcsöket és az izomgörcsöket is.

🌺Levander: A levendula ellazítja az elmét és az érzelmeket, ellazíthatja azokat az izmokat, amelyek hozzájárulnak az időszaki görcsökhöz és fájdalmakhoz. A tanulmányok bizonyítják a levendula használatának előnyeit a menstruációs ciklushoz kapcsolódó dismenorrea vagy fájdalom enyhítésére.

🌺Az Ylang Ylang illóolaj édes, bódító aromája olyan sok nő kedvence. A bőr és a haj táplálásától kezdve a romantikus esték alapillóolajként, az idegek megnyugtatásáig minden nőnek szüksége van erre az illóolajra. Amit sok nő nem vesz észre, hogy az Ylang Ylang valóban segít egyensúlyba hozni a női energiát. Amikor a menstruáció alatt kibillensz az egyensúlyból ez az illóolaj segítségedre lesz.

A Ylang Ylang támogatja a szívcsakrát is. Amikor ez a csakra nincs egyensúlyban, gyengének és elveszettnek érezhetjük magunkat, vagy épp ellenkezőleg, dühösnek és elzártnak. A szív kiegyensúlyozása segít abban, hogy magabiztosabbnak érezd magad és a menstruáció ellenére is a szeretet adása és kapása szabadon áramoljon benned.

🌺Cypress (ciprus): Sok nő szenved ebben az időszakban a vízvisszatartástól is. Az ödéma a hormonális ingadozások és a nem megfelelő hidratálás következménye. Ha a menstruáció során súlygyarapodást vagy duzzanatot tapasztalsz a kezekben, lábakban, arcokban vagy hasban, fontolóra veheted a vízfogyasztás növelését a ciklus előtti egy-két hétben.. A ciprus támogatja a nyirok- és vérkeringési rendszert. Sok nő számára vízhajtó hatása van, és segíthet enyhíteni a gyulladásokat ebben az időszakban.

🌺Ginger: Mintha a görcsölés, a vérzés, a fáradtság és a hangulatváltozás a menstruációs ciklus alatt nem lenne elegendő, néhány nő fájdalmas és kínos emésztőrendszeri panaszokat is tapasztal. Ezek a puffadástól, a székrekedéstől, a hasmenéstől egészen az aranyérig terjednek. Sok ember használja a gyömbér illóolajat, hogy enyhítsék számos gyomorproblémájukat. A gyömbér védi a gyomor-bélrendszert és segíthet a hasi problémák különféle enyhítésébe

🌺Clary Sage: egyike a legfőbb segítőnknek a premenstruációs időszakban. Ha érzékenyebbek, sírósabbak vagyunk tegyünk 2 cseppet csuklónk belső felszínére, lélegezzük be mélyen és hagyjuk magunknak egy kis időd a lecsendesedésre. Az alacsony ösztrogén egyik jele a hüvelyszárazság. A comb belső részére és a szeméremcsont fölé kenve segít ezen a problémán.

🌺Lady Sclareol:fantasztikus női hormonkiegyenlítő olaj. Az ebben a keverékben található olajok segítenek támogatni a testhőmérsékletet, így segít a változókorban lévő hölgyeknek a hőhullámok enyhítésében. Ez a legjobb illóolaj a menopauza átmenetének elősegítésére.

🌺Dragon Time: már a neve is beszédes. olajkeverék könnyít a PMS tünetein és a menstruáció okozta diszkomfortérzeteken, ideértve görcsös fájdalmat, és a rendszertelen ciklust is. Kiegyensúlyozza az érzelmeket, enyhíti a hangulatingadozásokat és a hormonális kiegyensúlyozatlanság okozta fejfájást. Ez az illóolaj keverék csökkenti a görcsöket, mert simaizom ellazító hatású, illetve javítja a hangulatunkat. Masszírozd a has alsó részére vagy a csuklóra vagy végy egy kellemes fürdőt ezzel az illóolajjal (előtte hordózóolajban hígítsd)

🌺Fennel: Már az első menstruációtól használható. Kiváló a menstruáció előtti vízvisszatartás és puffadás enyhítésére, illetve csökkenti a pms tüneteit.

🌺Endoflex: endokrin rendszert támogató illóolaj. Az endokrin rendszerünk nagyon sok mindent befolyásol: anyagcsere, növekedés, szövet működés, szexuális funkciók, alvásunkat, hangulatunkat. Helyileg alkalmazzuk: pajzsmirigy és mellékvesék körül.

🌺Progreszteron Phyto plus: Progresteront tartalmazó illóolaj. Alkalmazását illetően konzultáció szükséges, mert egyénileg változó, hogy mikor kell alkalmazni. 


24% kedvezménnyel!

Minden termék a Young Living felületén történő regisztrációs vásárlással 24% kedvezménnyel vásárolható meg!

A Young Living tagság díj- és kötelezettségmentes. 

Keress elérhetőségeimen és segítek a választásban és a rendelésben is.

Részletek: https://www.lelekcseppek.hu/rendelesi-lehetosegek/