Szabadulj meg a káros energiáktól- Tértisztítás

2022.01.26

Érezted már úgy, hogy lehúzó energiák vesznek körül? Fáradság, rossz közérzet, idegesség? Ha mi magunk rossz lelkiállapotban vagyunk, ez az energia "kicsapódik" környezetünkbe, otthonunkba is.

 A tértisztítás nem csak akkor hasznos, amikor rossz a közérzetünk, hangulatunk, hanem a következő helyzetekben is:

- Veszekedés, vita után

- Amikor új házba költözünk, hogy az előttünk lakók energetikai lenyomatát eltávolítsuk

- Ha új irodába, munkahelyre megyünk

- Betegség esetén

- Orvosi rendelőben, természetgyógyász vagy jógastúdióban

Hogyan végezzük?

A tértisztítást nemcsak fehér gyertyával vagy füstölővel végezhetjük, hanem tértisztító sprayvel is. Ez a megoldás garantáltan természetes, praktikus: utazás során is magunkkal vihetjük szállodába vagy munkahelyünkre, így nem kell aggódnunk a füstjelző miatt sem.

HARMONIKUS LÉGKÖR tértisztító spray

60ml- es szórófejes üvegbe tegyünk 5 csepp White Angelica és 5 csepp Frankinsense (tömjén) illóolajat, adjunk hozzá ½ teáskanál varázsmogyoró vizet, majd töltsük fel desztillált vízzel és rázzuk fel. Fújjunk az adott térbe belőle és akár mantrázhatunk is közben:"Tisztuljon a tér, ami negatív távozzon, ami nem szolgál elengedem. Helyet adok az újnak, bevonzom életembe a jó és tiszta energiát. "Bármilyen saját mantrát kitalálhatunk, csak fogalmazzunk egyes szám első személyben és jelen időben.

Mikor végezzük?

A legjobb fogyóholdkor, mert ilyenkor könnyebb az elengedés, de bármikor, amikor tiszta fejre, feltöltő energiamezőre van szükségünk.A legjobb hatás érdekében a tértisztításnak alapos takarítás, a lomoktól való megszabadulás után lássunk neki. Mielőtt nekikezdünk, tegyük el a kint lévő ételeket.

(Tilos tértisztítást végezni a várandósság teljes ideje alatt, a szülést követő 6 hónapban, menstruáció idején, lázas betegen, pszichiátriai kezelés alatt.)