Shakti- A teremtő erő

2023.01.18

Te hogyan teremted meg vágyaidat?

Kezdőlapnak mindenki mást kapott, de hogy életed során mit írsz rá a továbbiakban a Te döntésed. Tudatosan teremtesz vagy rajtad kívülálló folyamatokra hagyatkozva éled mindennapjaidat? 

Neked milyen eszközök vannak a tarsolyodban? Naplót vezetsz vagy  célokat írsz fel magadnak és megtervezed az ahhoz vezető lépcsőfokokat(coaching eszközökkel élsz), esetleg  vizualizálsz, elképzeled a vágyott célt?

A teremtő erő mindannyiunkban benne van. A kérdés csak, hogy használjuk-e, illetve megfelelően használjuk -e: pozitív előre mozdító célokhoz?

Ha valamit képes vagy látni belső szemeiddel, az képes megteremtődni a fizikai síkban is , ha hiszel benne és elő tudod hívni magadban azt az érzést, amikor átérzed, hogy valójában már teljesült is kívánságod.

Testünk mellett az elménket is edzésben kell tartani. Gyakorold, hogy hová irányítod a figyelmedet(dristi).Kiváló gyakorlat a mantrázás, akár személyes ( Pl.:"Egészséges vagyok", "Kitartó vagyok" stb.) akár egy  ismert mantrával.

A mai időkben nagyon nem mindegy, hogy mind egyéni mind közösségi szinten mit teszünk bele a közös energiamezőbe, mit teremtünk a világban. Békét vagy viszályt? Megelégedettséget vagy elégtelenséget, szer-etet vagy fél-elmet?

Egy nő ciklikusan, hónapról hónapra lehetőséget kap az elengedésre(menstruáció) és a teremtésre. A nőnek speciális feladata és küldetése, hogy újra meg újra felkészüljön a nagy eseményre, egy gyermek születésére, illetve "szellemi gyermekek": alkotások, kreatív tevékenységek, projektek világra hozására.

Kapcsolódj női, kreatív Shakti erődhöz, mélyülj el  önmagadba, belső templomodba, ahonnan előhívod a teremtő gondolataidat!
Kiváló gyakorlat a mantrázás, akár személyes ( Pl.:"Egészséges vagyok", "Kitartó vagyok" stb.) akár ismert mantrával.

Kép:Goddess Shakti by Artist Damodar Salve