Női erők, kapcsolódás

2021.08.19

Amikor először voltam női jóga órán rácsodálkoztam, hogy milyen természetességgel lehet beszélni a női ciklusról, menstruációról és itt hallottam először olyan kifejezésekről, mint pl. női minőség, vérmisztériumok, szakrális erő. Mind az a tudás, amit az oktatóképzésen kaptam(Mai napig hála Kovács Gyöngyi Naliní) segített saját ciklusom és nőiességem megismerésében és -az azóta elfogyasztott könyvek, tanfolyamok és persze az élet adta feladatokkal karöltve - kibontakozásában. 

A női hormonok hullámvasútja, a női lélek sokszínűsége, a betegségek mögötti okok, fájdalmak felismerése, a "mélyre szállás", majd elindulás a felismerés és gyógyulás útján, az erő, ami a nőben szunnyad és jó eséllyel felgyullad benne, fényt és útmutatást nyújtva a többi nőnek és leánynak. Ez az, amiben hiszek. Gyógyítjuk önmagunkat és egymást, mi nők. Amikor alkalmad van rá kapcsolódj olyan nőkhöz, akik támogatnak, inspirálnak. Töltekezz, meditálj, jógázz, sétálj a szabadban, figyeld a csendet, hogy benned is megszülessen az. Adj őszinte szeretetet, ölelést, bátorítást annak, akinek szüksége van rá. Gyakorold a hálát és a megbocsátást és a legfontosabb: önmagad szeretetét.

"Csak ha magadat megtaláltad, találhatnak meg mások is. Más szóval: csak ha magadat szereted, szerethetnek meg mások is. A benső harmóniának ilyen hatalmas vonzereje van! "/Müller Péter/